‘Coolest Projects’ is een tech-beurs waar jij je eigen projecten kan voorstellen!

Bouw je graag tech-dingen? Kleine animaties of uitgebreide games, simpel of superingewikkeld, schattig of megastoer, robots vol met flikkerende ledjes of een leuke website? Het maakt niet uit: zolang jij maar plezier beleeft aan het creatief bedenken en bouwen! ‘

Word jij dit jaar één van de makers?

Ben je jonger dan 18? Heb je zin om iets leuks te bouwen en het te tonen aan de wereld? Schrijf je supersnel in, plaatsen zijn beperkt! Wij garanderen je een fantastische dag vol toffe projecten en coole randanimatie. Bovendien maak je kans op geweldige prijzen als je meedoet!

Voor meer informatie en inschrijven: www.coolestprojects.be

Waar en wanneer? 

7 mei 2017 van 14u00 – 18u00

Cultureel centrum ‘De Mol’ in Lier