BUDA::lab opent zijn atelierdeuren voor jong en oud in het kader van dag van de wetenschap op 25 november 2018.  Naast BUDA::lab stellen ook diverse bedrijven, scholen en organisaties de deuren open. Onderzoekers en experten van Howest, UGent Campus Kortrijk, PTI campus Design & Techniek, PTI campus wetenschap & groen, Texture en Budalab dompelen je onder in de wondere wereld van de wetenschap. Er worden lezingen, workshops, demo’s, ontdekkingsmarkten, experimenten en unieke rondleidingen voorzien voor jong en oud.

Heb je altijd al willen weten hoe plug&play onze DREMEL 3D printers werken?
Hoe je zelf uw eigen VR bril kan lasercutten? Of eerder geïnteresseerd met welke projecten BUDA::lab’ers bezig zijn.

Kom langs op de dag van de wetenschap en ontdek op verschillende standjes op een hands-on manier het BUDA::lab kennen.

Zet je alvast aanwezig op ons Facebookevenement!