BUDA::lab stelt een breed gamma aan machines en gereedschappen ter beschikking. Ideaal om te experimenteren, als prototyping- en kleine volume productiewerkplaats, didactische ruimte om kennis te maken met nieuwe productietechnologieën of als brainstormruimte in nabijheid van een ‘Maak-atelier’.

Opgelet:

  • Sommige machines moet je per tijdsslot reserveren.
  • Voor de meeste machines moet je eerst een opleiding volgen, of bewijzen dat je de nodige vaardigheden hebt! Deze machines kan je niet reserveren zonder dat je de nodige “skill” hebt. Kom eens langs of contacteer ons op info@budalab.be als je een dergelijk machine voor de eerste keer wil gebruiken.

Kosten

Voor sommige machines betaal je per tijdseenheid, voor ander machines enkel het gebruikte materiaal of een start-kost.
Betaling gebeurt altijd ter plaatse met de bankkaart of bancontact-app. Alle reservaties en betalingen worden geregistreerd in BAB. Een factuur kan achteraf opgevraagd worden via de pagina voor de betaling.

  1. wordt lid via BAB (de eerste keer dat je komt betaal je ook je lidgeld)
  2. reserveer de machine in BAB
  3. kom op tijd naar het lab
  4. reken af met de aanwezige vrijwilliger na gebruik. Je betaalt de volledige gereserveerde periode plus eventuele extra tijd en de gebruikte materialen.
  5. een factuur of betalingsbewijs kan verkregen worden via je betaling in BAB. Je kan al je betalingen vinden op je profielpagina.
Machine Kost
Handwerktools Inbegrepen in het lidgeld
Laser cutter €10 per 20 minuten
Prijslijst materialen laser cutter
3D-printers filament: €0,20/gram
Vinyl plotter €1 per 20 minuten
Vinyl: €5/m2
Houtatelier €5 per 4 uren
4-assige CNC frees €15  per 4 uren
Metaalatelier €5 per 4 uren